Участници

Атанас Гаров Управляващ Партньор, Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт / София Парк Вилас АД

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията с..

повече

Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park and Sofia Park Villas

Давид Давидов Давид Давидов е основател и собственик на „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е..

повече

Инж. Пламен Андреев управител, "Планекс Холдинг"

Инж. Пламен Андреев Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност “Промишлено и гражданско строителство”. През 1990 година основава фирма „Планекс”. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, т..

повече

Ерден Билгинер член на борда на директорите, Гаранти-Коза България ЕАД

Ерден Билгинер Ерден Билингер е консултант в борда на директорите на „Гаранти Коза” от 2011 г.   От 2005 г. е член е на управителния борд на Турската бизнес асоциация към Американската търговска камара. Завършил е образованието си в Близкоизточен технически университет (Orta Doğu Teknik &Uu..

повече

Красимир Шалев управител, Бигла III ООД

Красимир Шалев Красимир Шалев е съсобственик и управител на строително-инвестиционната компания "Бигла III" ООД. Фирмата е създадена през 1991 г. и досега е изградила десетки луксозни жилищни и бизнес сгради в страната. В момента тя е главен изпълнител на най-големия детски научен център в Югоизточна ..

повече

Георги Киров директор оценки и инвестиции, Colliers International

Георги Киров Георги Киров се присъединява към Colliers през 2002 г. като консултант. През 2006 г. той поема управлението на отдел „Инвестиционно консултиране и оценки”. Георги работи с редица местни и международни инвеститори в сферата на недвижимите имоти. Между клиентите му са Europa Capital, Bl..

повече

Антония Маврова ръководител правна практика "Недвижими имоти и строителство", Kinstellar

Антония Маврова Антония Маврова e Ръководител правна практика „Недвижими имоти и строителство“ и старши адвокат в софийския офис на международната адвокатска кантора  Kinstellar. Антония има над 15 години практика с основен фокус върху структуриране на инвестиции в недвижими имоти, чрез използва..

повече

Мая Алексова директор на Управление Финансиране, UniCredit Bulbank

Мая Алексова

Михаела Лашова, MRICS изпълнителен директор, Forton, RICS Ambassador for SEE

Михаела Лашова, MRICS Михаела Лашова се присъединява към Фортън, за да оглави отдела за Инвестиционно консултиране и оценки след 5 годишна кариера в UniCredit Лизинг,част от най-голямата финансова институция в България - UniCredit. Там тя придобива опит като ръководител на отдела за големи корпоративни клиен..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, Expo 2000 Office Park

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс Експо-2000 и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна. Адина е родена в Румъния, пристига в ..

повече

Aрх. Ангел Захариев управител, АиА Архитекти, представител на Capital Fort

Aрх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (..

повече

Тодор Брешков председател на съвета на директорите, Фонд за недвижими имоти България

Тодор Брешков От 2005 година насам Тодор Брешков е част от екипа управляващ Фонд за Недвижими Имоти България АДСИЦ, на който е и съосновател. Тодор има съществен опит в банковата сфера, професионалното му развитие варира в областите на управление и развитие на бизнеса , финансите и предприемачеството. В пери..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Trade Center Europe

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има 9-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по-специално в управлението на имоти. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи на територията на "Търговски Център Европа", както и за цялостната маркетингова и реклам..

повече

Станимира Пашова мениджър „Офис площи”, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прите..

повече

Даниела Бойчева мениджър „Ключови клиенти“, Офиси и индустриални площи, Colliers International

Даниела Бойчева За повече от 10 години опит в Colliers, Даниела Бойчева е създала и развила отношения с фирми от различни индустрии. Тя има опит в представляването на компании като Vmware (разширяване на 6 700 кв м), Telus International (CallPoint New Europe) (преместване 2500 m2 и колокация 2400 m2), Louis Drey..

повече

Олга Стоичкова CPM търговски мениджър, Sofia Airport Center

Олга Стоичкова От април 2011 Олга Стоичкова е мениджър "Отдаване под наем" в "Тишман Мениджмънт Кампъни". Тя отговаря за офис и логистичните площи на Sofia Airport Center. Стоичкова се присъединява към екипа на компанията след четири години опит в областта на търговията с недвижими имоти. ..

повече

Здравко Кулев Мениджър Технически Решения за мобилни мрежи, Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД

Здравко Кулев Г-н Кулев е завършил Техническия Университет - София, със специалност Телекомуникации. От 2001 г. работи за Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД, като е заемал различни технически позиции – от  техническа поддръжка на мобилни и фиксирани мрежи до мениджър технически решения за мобил..

повече

Катерина Краева партньор, Wolf Theiss

Катерина Краева Катерина Краева е партньор във Wolf Theiss с над тринайсет годишна практика в България. Нейната кариера включва консултантски роли в широк кръг от чуждестранни и местни проекти за кредитиране. Тя има богат опит като съветник на  кредитори и кредитополучатели за придобиване на финанси, финанс..

повече

Мирослава Александрова мениджър корпоративно планиране, Glorient Investment Bulgaria

Мирослава Александрова Г-жа Александрова е завършила Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Учила е икономика и в немския университет Eberhard-Karl s  в гр.  Тюбинген. От август 2010 г. е член на  Association of Chartered Certified Accountants (АССА, UK).  Преди да се присъедини к..

повече

Минко Борджуков директор "Бизнес развитие", "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс" ЕООД

Минко Борджуков Минко Борджуков e председател на Съвета на директорите на "Варна Лоджистикс" АД и управител на "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс" ЕООД, фирмата инвеститор в "Логистичен Парк Русе". Работи в "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс" от създаването на компанията. Ка..

повече

Александър Гебов председател на съвета на директорите, Industrial Park Sofia East

Александър Гебов Александър ГЕБОВ e управител на "Паладин Пропърти Дивелъпмънт" - компания, специализирана в управлението на инвестиции в недвижими имоти, ръководеща много високостойностни инвестиционни проекти, сред които "Индустриален парк София-изток". Гебов е магистър по строително инженер..

повече

Владимир Гюрджиев мениджър Индустриални и логистични площи, Forton

Владимир Гюрджиев Преди да се присъедини към Фортън, Владимир Гюрджиев работи две години като Търговски директор в „Берс“ АД - 3PL оператор специализиран в цялостното B2B логистично обслужване. Преди това е Търговски директор, а после и Управител на портала за недвижими имоти City24 Bulgaria, собствено..

повече

Инж. Иво Трингов изпълнителен директор, Кордеел България ЕАД

Инж. Иво Трингов Иво Трингов завършва Висшия институт по архитектура и строителство (днес УАСГ) със специалност "Промишлено и гражданско строителство". За кратко работи в проектантската компания "Софстройпроект", а през 1991 г. заминава за Белгия с покана за работа в белгийската проектантска..

повече

Симеон Митев собственик на платформата БГСКЛАД

Симеон Митев Симеон Митев e собственик на консултантската компания „ Шанс-96 “ и  на платформата за индустриални имоти БГСКЛАД.  Митев има 25-годишен опит в търговията. Дейността  на българския пазар е строго специализирана в продажбата и отдаването под наем на индустриални площи. Г..

повече

Иглика Йорданова изпълнителен директор, Colliers International

Иглика Йорданова Иглика Йорданова е изпълнителен директор в Colliers International. В компанията е от 2002 г. Екипът й предоставя консултантски услуги, касаещи концептуално развитие на търговски центрове, директен маркетинг, продажба и отдаване на търговски площи под наем. В началото на 2013 г. тя поема позиц..

повече

Росен Генев мениджър „Търговски площи”, Forton

Росен Генев Росен Генев постъпва във Фортън със задълбочени познания за ритейл пазара в България. След близо седем години на мениджърски позиции в Райфайзен Имоти, ING Пенсионно осигуряване и други международни компании той придобива ценни познания за клиентите, които сега прилага като мениджър във Фортън. ..

повече

Стефан Косев консултант, Paradise Center

Стефан Косев Стефан Косев е управляващ партньор в консултантската компания за недвижими имоти Regent's Property Advisors. Влиза в този бизнес след няколко години, в които изгражда веригата супермаркети "Пикадили" в България - първо като директор "Операции" в компанията майка "Боляри..

повече

Красимир Цонов изпълнителен директор, Sport Depot

Красимир Цонов Красимир Цонов е дипломиран инженер от Техническия Университет в София, специалност Електроника. Първата компания РАК ООД, която основава през 1992 г.  и  днес е един от най-големите вносители и дистрибутор на решения за сигурност. Спорт Депо АД стартира през 1998 г. и за краткия ср..

повече

Таня Косева-Бошова изпълнителен директор, "Пикадили" ЕАД

Таня Косева-Бошова Таня Косева-Бошова е назначена за Изпълнителен директор на водещата търговска верига Пикадили през 2014 г. До присъединяването си към Пикадили тя ръководи един от най-мащабните офисни комплекси у нас – Европейски Търговски Център. В кариерата си като мениджър е заемала позициите Изпълнителе..

повече

Лъчезар Тодоров управител, Terra Tour Service

Лъчезар Тодоров Лъчезар Тодоров е изп. директор на „Тера Тур Сервиз” ЕООД от 2001 г. Дружеството концентрира интересите си в областта на инвестиране, изграждане и експлоатация на недвижимост и туристически обекти на територията на България. Последната инвестиция на компанията е РИУ „Правец Ризо..

повече

Нели Сандалска вицепрезидент, "БиТи Дивелопмънт Сървисиз"

Нели Сандалска Нели Сандалска е вицепрезидент на "БиТи Дивелопмънт Сървисиз" и изпълнителен директор на "Балкантурист". Завършила Юридическия факултет на СУ "Климент Охридски". Доктор по право. Г-жа Сандалска е и бивш съдия. Зам.-председател на УС на Асоциацията на туристичес..

повече

Маню Моравенов изпълнителен директор, ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ

Маню Моравенов Маню Моравенов е  изпълнителен директор на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ от учредяването на дружеството август 2005г. Той е и изпълнителен директор на инвестиционния посредник  „Фоукъл Пойнт Инвестмънтс” АД, Председател на Асоциацията на Дружествата със специална инвестиционна це..

повече

Елена Косева изпълнителен директор, Св. Св. Контстантин и Елена холдинг

Елена Косева Елена Косева е изпълнителен директор на  „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД. Дружеството управлява и стопанисва едноименния български курорт, който има над 100-годишна история и утвърдени дългогодишни традиции в предлагането на туристически услуги. Съвместно с дъщерните си д..

повече

Андре Гриби ръководител "Хотели и ваканционни селища”, Kohl&Partner

Андре Гриби Г-н Гриби е част от Kohl & Partner от 2008 г. Бил е директор в швейцарската компания “Ferienverein” (2001-2003) и управляващ партньор във ваканционен комплекс в Швейцария (1996-2001). Основател е на компаниите THG Consulting, Швейцария и Swiss Tourism Management Ltd, България. Пре..

повече

Деян Тодоров Старши инвестиционен консултант Forton/Cushman & Wakefield

Деян Тодоров Деян е във Forton от 2012 г., където първоначално отговаря за пазарните проучвания. От 2014 г. е старши инвестиционен консултант в отдел „Консултиране и оценки“, където работи по изследвания за приложимост и пазарни проучвания за нови проекти в жилищния, хотелския, търговския и офис с..

повече

Румен Величков регионален търговски директор, Lindner Immobilien management

Румен Величков Румен Величков има повече от тринадесет години опит в областта с недвижимите имоти. Работил е повече от десет години като главен консултант в Colliers International по редица големи жилищни проекти, като един от които е Резиденшъл Парк София. Присъединява се към Групата Линднер през 2011г. като о..

повече

Татяна Емилова мениджър жилищни имоти, Colliers International

Татяна Емилова Татяна Емилова е мениджър отдел Жилищни имоти в Colliers International от 2007 г. Г-жа Емилова осигурява професионална консултация на хората при взимане на едно от най-важните решения в личен и семеен план - избора на жилище. Преди да се присъедини към екипа на международната компания, тя учи и р..

повече

Весела Илиева управляващ партньор, Unique Estates

Весела Илиева Магистърска степен по Корпоративни имоти, финанси и стратегия от City University London Магистърска степен по маркетинг и реклама Бакалавърска степен по Икономика и управление на Масмедиите, Университет за Национално и Световна Стопанство – София Сертифициран спец..

повече

Йоана Заркина Търговски директор, „Шалев Инвестмънт Груп”

Йоана Заркина Йоана Заркина е търговски директор в инвестиционна компания „Шалев Инвестмънт Груп“ ООД. Компанията е част от групата „БИГЛА“ и основната дейност на фирмата е инвестиционна. Йоана Заркина е магистър по „Международен бизнес“.

Георги Павлов изпълнителен директор, "Адрес"

Георги Павлов Георги Павлов работи в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. като член на съвета на директорите и изпълнителен директор на AG Capital. От 2011 г. е изпълнителен директор и акционер на АДРЕС недвижими имоти. В своя дългогодишен трудов стаж той е придобил опит и задълбочени познания в различн..

повече

Иван Велков член на УС, БГФМА

Иван Велков Иван Велков е икономист, завършил Пекинския Икономически институт и има магистратура по бизнес администрация от Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. Има дългогодишен мениджърски опит натрупан в международни компании в Азия и Югоизточна Европа в индустрии като транспорт и логистика..

повече

Генерален спонсор:

Златни спонсори:

Със съдействието на: